Stručni izlet poslovnog odjela – studij Informatika

 

Drage kolegice i kolege,

 

Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci u okviru kolegija stručnog i specijalističkog diplomskog stručnog studija Informatika, a u suradnji s profesoricom mr. sc. Jasminkom Tomljanović organizira stručni izlet za studente 2. i 3. godine preddiplomskog stručnog studija, te 1. i 2 godine specijalističkog diplomskog stručnog studija.

 

Stručni izlet obuhvaća posjet multimedijske izložbe „Nikola Tesla – mind of the future“, te će se održati u ponedjeljak, 5. ožujka 2018. godine, s polaskom u 7:00 sati i povratkom oko 20:00 sati.

 

Cijena izleta je 55,00 kn po osobi, koliko iznosi cijena karte za navedenu izložbu; dok troškove prijevoza podmiruje Studentski zbor odnosno Veleučilište u Rijeci.

Prilikom prijave potrebno je platiti akontaciju u iznosu od 50,00kn kao osiguranje odlaska na stručni izlet, koja će se pri polasku vratiti studentima (u slučaju da student odustane od izleta, akontacija se ne vraća).

 

*NAPOMENA* – iz razloga što je cijena ulaznice od 55,00kn isključivo za studente, svaki student je DUŽAN sa sobom ponijeti studentsku iskaznicu („X-icu“) jer se ulaznice kupuju osobno na ulazu u Meštrovićev paviljon, i to uz predočenje „X-ice“

 

Prijave i uplate mogu se izvršiti svaki dan (pon.-pet.) od 08:00 do 18:00 sati, na pultu Informacija (porta) u prizemlju Veleučilišta u Rijeci (Vukovarska 58), zaključno s petkom, 2. ožujka 2018. godine.

 

Prednost pri prijavi imaju studenti viših godina studija, a broj mjesta je ograničen! Studenti 1.godine preddiplomskog stručnog studija mogu se prijaviti ukoliko ostane slobodnih mjesta.

 

Nakon posjete multimedijske izložbe planirano je nekoliko sati slobodnog vremena u Zagrebu.

Detaljan plan i program puta bit će objavljeni naknadno.

 

Vaš,

SZ VeleRi