Obavijest studentima koji se prijavljuju za smještaj u studentski dom

 

Poštovane kolegice i kolege,

 

obavještavamo vas da smo u dogovoru s gospodinom Ivicom Lencovićem, rukovoditeljem smještaja pri Studentskom centru Rijeka, vezano uz problematiku predavanja obrasca SCRI 1 i prijepisa ocjena položenih kolegija (koje Evidencija studija zbog tehničkih razloga nije u mogućnosti izdati prije zaključavanja tablica ispitnih rokova), dogovorili sljedeće:

studenti koji se upisuju u višu godinu studija, a žele se prijaviti za smještaj u studentski dom te nisu u mogućnosti čekati prijepis ocjena i obrazac SCRI 1 do 21. srpnja 2017., mogu dostaviti (osobno) ispunjen i vlastoručno potpisani OBRAZAC SCRI 1 i zahtjev za izdavanje prijepisa ocjena u Evidenciju studija do 15. srpnja 2017., a preostalu dokumentaciju (obveznu i dodatnu) dostaviti u Studentski centar Rijeka do 21.  srpnja 2017. (poštom) ili do 24. srpnja 2017. (osobno na recepciju studentskih naselja “Trsat” ili “I.G.Kovačić”).

Kada Evidencija studija, 21. srpnja 2017. ispuni obrasce, predsjednik Studentskog zbora, Dominik Ivkošić, osobno će ih odnijeti u Studentski centar (24. srpnja 2017.) za sve studente koji su podnijeli zahtjeve i dostavili preostalu dokumentaciju u Studentski centar.

O predaji obrazaca  svaki će student biti obaviješten  e-mailom  (@veleri.hr).

 

Napominjemo kako ova iznimka vrijedi isključivo za studente Veleučilišta u Rijeci, jer Veleučilište nema mogućnost ispisa i verifikacije istih obrazaca putem „studomata“.

 

Za sva dodatna pitanja i nejasnoće možete se obratiti na e-mail: studentski-zbor@veleri.hr ili na broj mobitela: + 385 91 332 1313

 

Vaš Sz VeleRi