Kontakt

+ 385 91 332 13 13

e-mal

studentski-zbor@veleri.hr

STRUČNI IZLET U OKVIRU PRAVNIH KOLEGIJA

STRUČNI IZLET U OKVIRU PRAVNIH KOLEGIJA post thumbnail image

 

U okviru pravnih kolegija koji se održavaju na Veleučilištu u Rijeci predviđen je stručni izlet posjete Hrvatskom saboru.

Izlet je namijenjen studentima prve godine stručnog studija Poduzetništvo te studentima druge godine stručnog studija Promet, a izlet organiziraju predmetna nastavnica, dr. sc. Sandra Debeljak i Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci.

Posjet Hrvatskom saboru uključuje razgled Sabora uz stručno vođenje i nazočnost plenarnoj sjednici te susret sa zastupnicima.

Nakon posjete Hrvatskom saboru predviđeno je i nekoliko slobodnih sati u centru Zagreba.

Stručni izlet održat će se u petak, 8. 12. 2017. godine, s okvirnim polaskom oko 06:30-07:00 sati i povratkom oko 20:00 sati.

Troškove prijevoza pokriva Veleučilište u Rijeci, a cijena od 50,00 kn po osobi uplaćuje se prilikom prijave i služi u svrhu pologa i garancije prijave za stručni izlet. Navedeni iznos vraća se u cijelosti svakom studentu koji sudjeluje na stručnom izletu, tijekom puta do Zagreba.

Prijave i uplate mogu se izvršiti svaki dan (pon-pet) od 08:00 do 12:00 sati i od 15:00 do 18:00 sati, na Informacijama u prizemlju (Vukovarska 58), zaključno s petkom, 17. studenog 2017. godine.

Zbog potrebe pravovremene obavijesti Službe za građane Hrvatskoga sabora o točnom broju sudionika izleta, prijave nakon navedenog datuma neće biti moguće.

Detaljan plan i program puta bit će objavljeni naknadno.

Dr. sc. Sandra Debeljak, pred.