Kontakt

+ 385 91 332 13 13

e-mal

studentski-zbor@veleri.hr

Posjet Rimcu i Američkom kutku u Zagrebu

Posjet Rimcu i Američkom kutku u Zagrebu post thumbnail image

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drage kolegice i kolege,

 

Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci u okviru kolegija preddiplomskog i specijalističkog diplomskog stručnog studija Promet, a u suradnji s profesoricom Tamarom Polić organizira stručni izlet za studente stručnih studija prometa.

 

Stručni izlet obuhvaća posjet poduzeću “Rimac Automobili” te posjet Američkom kutku (American Corner) u Zagrebu, a održati će se u petak, 13. travnja 2018. godine, s polaskom u 7:00 sati i povratkom oko 20:00 sati.

 

Razgled tvrtke Rimac Automobili bit će vođen na engleskom jeziku, kao i susret (predavanje) s izvornim govornikom koji će se održati na temu SAD-a u Američkom kutku u Zagrebu, Knjižnice grada Zagreba, a s ciljem unaprjeđivanja kompetencija slušanja i govorenja engleskog jezika prometnih struka kao i općeg engleskog jezika.

 

Cijena izleta je 75,00 kn po osobi, koliko iznosi cijena karte stručne pratnje u tvrtki Rimac, dok troškove prijevoza podmiruje Studentski zbor, odnosno Veleučilište u Rijeci.

Prilikom prijave potrebno je platiti akontaciju u iznosu od 75,00kn koja služi kao osiguranje odlaska na stručni izlet, a koja će ujedno služiti za plaćanje stručne pratnje u tvrtki Rimac Automobili. U slučaju da student odustane od izleta, akontacija se ne vraća.

 

Prijave i uplate mogu se izvršiti svaki dan (pon.- pet.) od 08:00 do 18:00 sati, na pultu Informacija (porta) u prizemlju Veleučilišta u Rijeci, Vukovarska 58, zaključno s petkom, 30. ožujka 2018. godine. Zbog potrebe pravovremene obavijesti tvrtki Rimac Automobili i Američkom kutku o točnom broju sudionika, prijave nakon navedenog datuma neće biti moguće.

 

Broj mjesta je ograničen, zato požurite sa prijavom!

 

Nakon posjete tvrtki Rimac Automobili i Američkom kutku planirano je nekoliko sati slobodnog vremena u Zagrebu.

 

Vaš,

SZ VeleRi