Dana 17.1.2018. godine Riječki sportski savez i Grad Rijeka su u Hrvatskom kulturnom domu u Rijeci uručili priznanja najboljim sportašima i sportašicama grada Rijeke u 2017. godini. Priznanja su dodijeljena na način da se početkom svake godine zbrajaju sportski rezultati prethodne godine.

Između 6 nominiranih sportaša nalazio se i student Veleučilišta u Rijeci, Andrej Gudac.

Andrej Gudac, uz to što je izvanredni student stručnog studija Cestovni promet na našem Veleučilišt, službenik je i Interventne jedinice policije Rijeka. Dobio je najveće priznanje; proglašen je sportašem godine grada Rijeke za 2017. godinu. Nagradu je dobio za osvojeno 1. mjesto na Prvenstvu Hrvatske u kick-boxingu, te osvojenu brončanu medalju na Svjetskom prvenstvu u kick-boxingu koje se održalo u studenom 2017. u Budimpešti u Mađarskoj.

Andrej borilačke vještine trenira još od svoje sedme godine i kao junior je ostao neporažen. Višestruki je prvak Europe i svijeta u juniorskoj kategoriji te je četiri puta za redom bio i prvak Hrvatske.  Kick-boxingom se bavi 18 godina i u tom razdoblju je osvojio niz nagrada, od kojih dvije najznačajnije prošle 2017. godine.

Ovim putem čestitamo kolegi Andreju na postignutim uspjesima te mu želimo puno sreće i uspjeha u budućim natjecanjima i aktivnostima.