Drage studentice i studenti,

u sklopu obilježavanja 20. obljetnice djelovanja Veleučilišta u Rijeci, Studentski zbor za sve vas organizira studentsko druženje pod nazivom “Sportski dan Veleučilišta u Rijeci”. Sportski dan će se održati u ponedjeljak, 28. svibnja 2018. godine s početkom u 12:00 i završetkom oko 16:00 sati.

Cilj Sportskoga dana je potaknuti sve studente Veleučilišta u Rijeci na druženje kroz razne sportske aktivnosti.

Sportski dan će biti koncipiran tako da će studenti i studentice odmjeriti svoje snage u nekoliko sportskih aktivnosti: nogomet (5+1), košarka (3v3), graničar (6+1), povlačenje konopa (6), te badminton (1 i/ili 2 igrača).

Natjecanje će se odvijati posebno u muškoj, a posebno u ženskoj konkurenciji. Mogućnost za prijavu ekipe imaju svi redovni i izvanredni studenti Veleučilišta u Rijeci putem prijavnoga obrasca koji se nalazi na dnu ove objave. Uz “klasično” timsko natjecanje odigrat će se i utakmice u koje će biti uključeno i nastavno i nenastavno osoblje Veleučilišta.

Za sve sudionike sportskoga natjecanja bit će osigurano jelo i piće; a oni najbolji dobiti će i diplome kao potvrdu o sudjelovanju i “osvajanju” turnira (svi članovi pobjedničkih timova) te poklon iznenađenja od sponzora. Također će svim sudionicima sportskih igara biti opravdan izostanak s nastave (u vremenu održavanja natjecanja).

Pozivamo sve studente da se uključe u jednu od ekipa, pokažu svoju snagu i vještinu te budu najbolji 🙂 . Ako ne želite sudjelovati u sportskom natjecanju svakako Vas pozivamo da podržite svoje kolege natjecatelje tako da ih bodrite tijekom odigravanja utakmica.

 

Prijave ekipa su otvorene do subote 26. svibnja 2018. godine; a mogu se izvršiti putem sljedeće poveznice:

Prijavnica sportskih ekipa –> https://goo.gl/forms/5R5cW2kIYk4xkANz2

 

Očekujemo vas u što većemu broju 🙂 .

 

Vaš,

Sz VeleRi