Drage studentice i studenti,

kao što, vjerujemo, većina vas (barem oni kojima je to potrebno) zna da je izašao

Natječaj za za ostvarivanje prava redovitih studenata na subvencionirano stanovanje u objektima smještaja Studentskog centra Rijeka i slobodnim kapacitetima učeničkih domova u akademskoj godini 2018./2019.

Želimo s vama podijeliti nekoliko vrlo bitnih informacija vezanih uz prijavu na natječaj.

Radi se o dogovoru Studentskog zbora Veleučilišta u Rijeci sa Studentskim centrom Rijeka, a vezano uz problematiku predaje prijepisa ocjena i ovjerenih SCRI-1 obrazaca. Naime, kako zbog zaključavanja ispitnih rokova i upisa ocjena u ISVU i StudIS, prijepis ocjena i ovjeru SCRI-1 obrasca nije moguće dobiti do 18. srpnja 2018. godine, dogovoreno je kako će SZ VeleRi, za sve studente koji to žele, predati predmetne dokumente kada se omogući njihovo izdavanje.

 

Ako želite da prijepis ocjena i ovjereni SCRI-1 obrazac u vaše ime Studentskome centru Rijeka preda SZ VeleRi potrebno je na e-mail adresu SZ-a ( studentski-zbor@veleri.hr ) poslati skenirani Zahtjev za izdavanje prijepisa ocjena te scan ispunjenog i potpisanog SCRI-1 obrazca*

*napomena – u SCRI-1 obrascu potrebno je ispuniti gornji dio obrasca, odnosno sve iznad tablice u koju se unose ostvareni ECTS bodovi po akademskoj godini. Navedenu tablicu i sve ostalo ispunjava i ovjerava evidencija studija.

Prilikom slanja navedenih dokumenata molimo vas da u predmet e-maila navedete “Natječaj – Ime i prezime” te da koristite isključivo VeleRi domenu (@veleri.hr) jer upite s drugih adresa nećemo razmatrati.

 

Osim toga, svi studenti koji se prijavljuju na Natječaj dužni su u Natječajem propisanomu roku sve ostale dokumente (obavezne i dodatne) dostaviti Studentskome centru Rijeka, kako bi njihova prijava bila valjana.

 

Nakon 18. srpnja 2018. kada se omogući izdavanje prijepisa ocjena, iste ćemo zatražiti od evidencije studija. Nakon što SCRI obrasci i prijepisi ocjena budu ovjereni, njih će najkasnije do 24. srpnja u Studentski centar Rijeka predati predsjednik Studentskog zbora Dominik Ivkošić.

 

Svi će studenti dobiti povratnu informaciju o predaji dokumenata putem e-maila s kojega su SZ-u poslani potrebni obrasci.

 

Napominjemo kako ova iznimka vrijedi ISKLJUČIVO za studente Veleučilišta u Rijeci.

 

Za sva dodatna pitanja ili nejasnoće vezane uz Natječaj slobodno se obratite putem jednog od sljedećih kanala

web: kontakt forma

e-mail: studentski-zbor@veleri.hr

Fb: Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci

mob: 099 277 5847 – Dominik

 

Vaš,

Sz VeleRi