Drage kolegice i kolege,

 

s prvim danima mjeseca listopada, zakoračili smo u studentske obaveze i brige, ali se i polako približili najljepšem dijelu godine, a to je advent. Stoga vas SZ VeleRi poziva da 1.12.2018. godine s nama pođete na adventski izlet (koji smo za sve vas ponovno organizirali) na svečano paljenje božićnih lampica te uživate s nama u čarima adventa i svega što on donosi.

 

Ovoga puta posjetiti ćemo advent u Grazu. Izlet će se održati u subotu 1. prosinca 2018. godine, sa polaskom iz Rijeke u 5:00 sati, odnosno iz Graza oko 22:00 sata (polasci promijenjivi ovisno o dogovoru).

Za to vrijeme planirano u Grazu moći ćete doživjeti prave čari adventa kroz brojne aktivnosti koje se tada održavaju u gradu.

 

Najanimljivije aktivnosti i mjesta koja ćemo vidjeti/ posjetiti na izletu su:

  1. Svečano paljenje božičnih lampica
  2. Svečano otvaranje ledene scene
  3. 14 božićnih sajmova (christmas markets)
  4. Božićni vlak i brojne druge

 

Prijave za izlet su moguće na porti (informacije) u prizemlju zgrade Veleučilišta u Rijeci na adresi Vukovarska 58. Cijena izleta do 31. 10. 2018. godine iznosi 170,00 kuna po osobi, dok od 1. 11. 2018 godine ona iznosi 190,00 kuna po osobi. Prijave su otvorene do 20. 11. 2018. godine.

 

Broj mjesta je ograničen, zato požurite i rezervirajte svoje mjesto u autobusu već danas 🙂 .

 

više informacija o aktivnostima tokom advent u Grazu možete potražiti na njihovim službenim web stranicama —> Advent u Grazu

 

U nastavku možete pogledati interaktivnu kartu na kojoj us označene neke od najzanimljivijih stvari koje svakako treba posjetiti tokom adventa 🙂

 

 

Vaš,

SZ VeleRi