Drage studentice i studenti,

 

iznimno nam je drago objaviti da je u petak 19. listopada 2018.  prvi puta od kada na Veleučilištu u Rijeci djeluje Studentski zbor sjednica Sz-a održana na dislociranom Poljoprivrednom odjelu u Poreču.

Cilj održavanja sjednice u Poreču bilo je upoznavanje članova Studentskog zbora sa Poljoprivrednim odjelom te sa aktivnostima i proizvodima koje studenti stvaraju kroz stručne studije Vinarstva i Mediteranske poljoprivrede. U sklopu sjednice pročelnik Poljoprivrednog odjela dr. sc. Mario Staver svim prisutnima je ispričao nekoliko povijesnih informacija o posjedu Instituta za poljoprivredu i razvoj, u sklopu kojega je i naš Poljoprivredni odjel.

Tema sjednice bio je uvod novih članova Studentskog zbora u način funkcioniranja SZ-a, prava i obaveze članova i slično. Također se vodila i konstruktivna rasprava o bitnim temama o kojima Studentski zbor odlučuje; te su izglasane neke od odluka o kojima će više informacija biti uskoro 🙂

 

Nakon sjednice održano je prigodno predstavljanje i degustacija studentskih vina koja studenti samostalno proizvode u sklopu stručnog studija Vinarstvo.

 

Ovim se putem zahvaljujemo predstavnicima studenata stručnih studija u Poreču, pročelniku Poljoprivrednog odjela te svim drugim profesorima koji su sudjelovali u organizaciji na gostoprimstvu i uloženomu trudu i vremenu za organiziranje sjednice SZ-a.

 

Vaš,

SZVeleRi

 

Galeriju sa slikama možete pregledati u nastavku 🙂

20181019 094817
Aperture: 1.7Camera: SM-G935FIso: 40Orientation: 1
« 1 od 22 »