Drage studentice i studenti,

 

i ove godine Studentski zbor Veleučilišta u Rijeci održati će humanitarnu akciju na Veleučilištu koja će se ove godine razlikovati od prethodnih akcija po tome što smo se ove godine odlučili priključiti već organiziranoj Humanitarnoj akciji koju je organizirao ESN Rijeka .

 

Riječka organizacija Erasmus Student Network Rijeka (ESN Rijeka) pokreće akciju prikupljanja potrepština za školarce županije imena “Studenti za djecu grada koji teče”. Prikupljanje će se održati tri uzastopna vikenda, počevši sa subotom, 24. studenog na lokacijama: Corso Gelateria, Ekonomski fakultet i Filozofski fakultet, od 10 do 14 sati.

Osim na navedenih lokacijama, počevši sa ponedjeljkom 26. studenog 2018. godine prikupljanje potrepština vršiti će se i u prizemlju zgrade Veleučilišta u Rijeci (Vukovarska 58) svakim radnim danom u sljedećim terminima:

  • Pon – Pet – od 10:00 do 18:00 sati
  • Subota     – od 10:00 do 14:00 sati

 

Donirati možete odjeću (u dobrom stanju), bilježnice, olovke, kemijske, knjige, higijenske proizvode, hranu koju nije potrebno konzervirati u hladnjaku i sl.

 

Trenutno su najveći problem školski udžbenici te se mole svi koji su u mogućnosti da se usmjere na taj vid donacija. Novac se neće primati te molimo sve koji su voljni donirati novac, da kupe školske udžbenike te da iste doniraju.

 

Popis udžbenika možete pronaći ovdje dok više informacija o samoj humanitarnoj akciji kao i popis nekih božićnh želja možete pronaći na slijedećim poveznicama i kontaktima:

  • Ivana Jukić – aimi.lee2@gmail.com, tel. 097 664 2611
  • Ivana Medved – ivana.medved16894@gmail.com, tel. 099 401 1275
  • ESN Rijeka
  • Fiuman.hr

 

Pozivamo vas sve da se uključite u humanitarnu akciju te da na taj način nekome uljepšate Božić 🙂

 

Vaš,

SZ VeleRi